ماهی ها
آکواریوم گیاهی یعنی زندگی عشق ارامش جریان داره

اپلیکیشن راه اندازی و نگهداری آکواریوم گیاهی

مقالات
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
آکواریوم گیاهی یعنی عشق زندگی آرامش جریان داره

اساس تقسیم بندی سبک های آکواریوم گیاهی چینش تزئینات داخل آکواریوم می باشد. ریشه ، صخره و کُنده های طبیعی و زیبای درختان از لوازم دکوری مناسب آکواریوم گیاهی یا آکواریوم پلنت می میباشند که به هر شکلی که میخواهید می توانید از آنها استفاده کنید. با ادامه مطلب همراه ما باشید.

 

 

انواع سبک های آکواریوم گیاهی


آکواریوم طرح هلندی

آکواریوم طرح طبیعی

آکواریوم طرح جنگلی

آکواریوم طرح ایواگومی

 



انواع سبک های آکواریوم گیاهی | سبک هلندی

 

انواع سبک های آکواریوم پلنت | سبک هلندی


این سبک از خیابان های هلند الهام گرفته شده ، پر از گیاه های رنگا رنگ با اندازه و شکل های مختلف ، علاقه مندان به این سبک اعتقادی به استفاده از سنگ و چوب در طراحی خود ندارند.

برای راه اندازی آکواریوم پلنت به سبک هلندی باید گیاه های کم رشد و همچنین گیاه هایی با رشد زیاد را به خوبی بشناسید تا هنگامی که آکواریوم شما مملو از گیاه شد برای هرس کردن گیاهان با مشکل مواجه نشید. در این طرح فوق العاده زیبا  بیش از 80% آکواریوم با گیاهان مختلف پوشیده میشود و فضای بسیار کمی از بستر آکواریوم قابل رویت می باشد.



انواع سبک های آکواریوم گیاهی | سبک طبیعی

 

انواع سبک های آکواریوم گیاهی | سبک طبیعی


سبکی بسیار ظریف با هدف شبیه سازی طبیعت ، در واقع این سبک قبل از سبک ژاپنی در سال 1990 توسط تاکاشی آمانو ایجاد شد
استفاده مناسب از متریال های دکوری بسیار در این سبک مهم است، برای راه اندازی این سبک از آکواریوم سعی کنید از متریال های دکوری و بستر با کیفیت ، پنس های بلند و صدالبته گیاهان با کیفیت را گلچین کنید همینطور باید سنگ های زیبا و در عین حال متناسب با تانک برای دکور انتخاب کنید.

این سبک باید با توجه به تراز سنگ ها ، چوب ها ، گیاهان و دیگر متریال ها انجام شود فقط باید سعی کنید مناظر مینیاتوری ایجاد کنید بصورتی با دیدن آن واقعا به اشتباه بیافتید که آیا این یک آکواریوم است یا یک منظره .

برای ایده گرفتن می توانید از کوه ها ، جنگل ها ، تپه ها و دیگر تصاویر طبیعی زیبا برای ساخت این سبک استفاده کنید

سبک طبیعت دارای 3 حالت می باشد:

 

مقعر شکل


در این سبک باید نقطه وسط خالی باشد گیاهان در اطراف تانک کاشته شوند  این امر باعث میشود نقاط بیرونی تانک برجسته شود و نقطه مرکزی عمق بگیرد.

محدب شکل


این حالت یک جزیره را تشبیه میکند  ،در این سبک برخلاف قبلی،  باید متریال ها و گیاهان در وسط تانک باشند تا وسط تانک برجسته شود

مثلث شکل


این سبک از بهم آمیختن دو سبک دیگر بوجود آمده است و نسبت به دو سبک قبلی دید بسیار بازتری ارائه می دهد.



انواع سبک های آکواریوم گیاهی | سبک جنگلی

انواع سبک های آکواریوم گیاهی | سبک جنگلی

 

انواع سبک های آکواریوم گیاهی | سبک جنگلی


این سبک با تمامی تفاوت هایی که با سبک های هلندی و طبیعت دارد شامل تمامی ویژگی های این دو نیز می باشد.

همونطور که از اسم این سبک پیداست نباید نظم خاصی در کاشت گیاهان داشت ، درست مشابه  جنگل ها که درختان و بوته ها کاملاً بینظم رشد میکنند.
در واقع این گیاهان هستند که با رشدشون باید سبک آکواریوم شمارو بسازند، پس باید به گیاهان اجازه دهیم رشد کنند تا جنگل ما شکل بگیرد.
این سبک هرس هفتگی نیاز نداشته و  فقط در حدی باید هرس انجام شود که سایه گیاهان باعث توقف رشد و از بین رفتن گیاهان کوتاه تر نشود.

در این سبک باید از متریال های دکوری کوچک استفاده شود یا اینکه متریال بگونه ای استفاده شود که نتنها در دید نباشد بلکه وظیفه عمق دادن را هم به درستی انجام دهد.



انواع سبک های آکواریوم گیاهی | سبک ایواگومی

 

انواع سبک های آکواریوم گیاهی | سبک ایواگومی ( ژاپنی )


این سبک از سال 1990 با تلاشهای آقای تاکاشی آمانو ایجاد شده است. هدف در این سبک بیشتر ایجاد یک منظره مینیاتوری میباشد تا اینکه بخواهند یک باغ رنگارنگ را ایجاد نمایند. این مناظر مینیاتوری آکواریومی در عکسها شما را به اشتباه می اندازد که آنچه میبینید یک منظره واقعی از یک جنگل یا کوهستان است یا اینکه یک آکواریوم گیاهی است.

معمولا در سبک ایواگومی از سنگ برای ساخت دکور استفاده میشه و گیاهان محدودی در کنار اون به نمایش در میان.

توصیه همیشگی برای این سبک استفاده از سنگ در  تعداد شمارش فرد می باشد زیرا مغز انسان تعداد فرد را زیباتر پردازش می کند اما در صورت استفاده تعداد زوج هم باید فاصله بین سنگ ها رعایت شود.

 در این سبک از واژه های ژاپنی استفاده می‌شود؛

 

اویا ایشی ( Oyaishi )  :


سنگ اصلی و بزرگترین سنگ در آکواریوم که مرکزی خالی در تانک ایجاد میکند. این سنگ میبایست حدود دوسوم ارتفاع تانک را به خود نسبت دهد.

سوییشی  ( Soeishi ):


مجموعه سنگها که در کنار هم قرار دارند سنگ هایی هستند که باید در جهت مخالف قرار بگیرند.در واقع در دادن نمای خوب و عمق به تانک بسیار مهم هستند و باید مورد توجه قرار گیرند

فوکوسکی (Fukuishi ) :


سنگ دوم که تابع سنگ اصلی است و باید همجنس و همشکل سنگ اول باشد.

سوته ایشی (Suteishi )  :


این سنگ جهت نمایش یک دست نبودن کف آکواریوم استفاده می شود ، در واقع محیط  آکواریوم را طبیعی تر جلوه می کند  که بسیاری از مواقع بعد گذشت مدت زمانی از راه اندازی آکواریوم توسط گیاهان پوشیده میشود.

 

 

آکواریوم گیاهی یعنی عشق زندگی آرامش جریان داره
این مطالب برای دیگران مفید بوده است
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اپلیکیشن آکواریوم گیاهی
معرفی تجهیزات

همراه با تصویر

گیاه و جلبک

معرفی همه گیاه ها و راه های مبارزه با جلبک

راه اندازی

آموزش صفر تا صد

ماهی و میگو

معرفی بهترین ماهی ها و میگو ها

فهرست مطالب